Na prvního máje do Českého Ráje

01.05.2014 00:00
Bližší informace k výletu do Sedmihorek

 

Přátelé,  zde je odkaz na ceník ubytování. Dejte prosím vědět o jaký druh ubytování máte zájem a hlavně máte-li zájem se výletu zúčastnit, abych potvrdil rezervace. Máme zatím blokované chatky 2 lůžka a 4 lůžka. V případě stanu je třeba počítat s poplatkem za osobu - ten se v chatách neplatí. Dále se platí za sprchu 20,-Kč ale vysprchuje se celá rodina když se snažíte :-)

Program bude doladěn na místě dle nálady a počasí, v Českém ráji je mnoho k vidění. Rozhodně si dopřejeme u Kopicova statku polibek pod rozkvetlou třešní a kdo bude chtít může se účastnit produkce 1. Máje K.H. Máchy.

Odjezd, můžeme jet společnou kolonou, přesto sraz si dáme 1.5.2014 kolem 12:00 v kempu Sedmihorky https://www.campsedmihorky.cz/ cesta trvá přibližně 4 hodiny. Pokud vše půjde tak vyrazíme zkratkou do skalního města, ale rozhodně nestihneme vše - to je výlet na celý den, nebo se dohodneme dle nálady na místě. Rozhodně navštívíme Šťastnou zemi, Kost, Drábské světničky atd. Tentokrát program není jasný prostě si to užijeme. Berte plavky.

Ahoj Časáci už se moc těším

Jura

—————

Zpět