Kruh žen s Hankou Uřídilovou - MATKA

16.09.2014 16:03

Milé ženy ,                                                                                                   

Zveme vás na další setkání v kruhu, kde budeme sdílet své příběhy, hledat a rozvíjet, hýčkat a hladit svoji vnitřní ženu.

Společně se budeme učit vytvářet  posvátný prostor v sobě i kolem sebe, inspirací nám bude slovanské kolo roku a archetypy a energie Bohyň, které nás budou postupně provázet.

Tentokrát si budeme povídat o mateřství, zaměříme se na archetyp MATKY a společně vykonáme RITUÁL ZLÉ MATKY, díky kterému můžeme začít jinak vnímat roli matky, zbavit se pocitů viny, pochopit a přijmout svoji vlastní matku nebo se třeba osvobodit od falešného mýtu o dokonalé matce.

A pak se nejspíš stane, že se zase budeme mít rády o kousek víc, že si budeme víc rozumět se svými dětmi, že budeme mít víc pochopení pro svoje rodiče, budeme lépe připraveny na mateřství, že nám bude líp…..

A to vše oslavíme tancem, zvukem, písní…

S sebou přezůvky, delší sukni či šátek, fotky svých dětí (pokud máme), příp. nějakou dobrotu na společný stůl – nejlíp ovoce, plody, ořechy atd. a svůj předmět na oltářík, který si můžete nechat naplnit krásnou společně vytvořenou energií.

Na oblečení nejlépe něco v barvách zralého obilí – žlutá, zlatá, smetanová, béžová…

 

 

Těší se na vás                   Hanka Uřídilová

 

Zájemci hlaste se předem na hanauridilova@seznam.cz

více o lektorce na: www.oktavazdravi.cz

—————

Zpět